Nu în ultimul rând, nu trebuie să lipsească vitaminele

Cum sa slabesti cat mai multe kilograme intr-o luna!

Dietele rapide pot fi periculoase și, în majoritatea cazurilor, nu evită efectul jojo. Prin urmare, este atât de important să nu grăbiți nimic și, pe lângă schimbarea dietei, este necesar să includeți și mișcarea corectă în planul de dietă.Prin urmare, dacă doriți să pierdeți un kilogram în două luni și să vă simțiți minunat în același timp, atunci pariați pe o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional. Acesta din urmă ar trebui să conțină proteine de calitate, grasimi sanatoase din cauza absorbției efective de vitamine, buna termoreglare și buna funcționare a membranelor celulare, fibre pentru o bună digestie, care ne ia din carbohidrati complecsi.

Nu în ultimul rând, nu trebuie să lipsească vitaminele

Nu în ultimul rând, nu trebuie să lipsească vitamineleSi mineralele care au grijă de starea generală bună și de imunitate.Carbohidrații,http://www.congresfarmacie2014.ro/bentolit-mijloace-care-reduc-kilogramele-nedorite/ în special zaharurile simple, sunt conținute gros în dulciuri, limonade, alcool, iaurturi dulci și chiar fructe.Fructul aparține cu siguranță dietei, dar este mai bine să îl includeți dimineața și într-o măsură rezonabilă, avertizează nutriționistul, ing.

Monika Bartolomějová din Světa Zdraví.Alimente care se umflă – de exemplu, produse de patiserie proaspete din făină albă, paste, pizza sau băuturi carbogazoase îndulcite. Unii oameni digeră, de asemenea, laptele și produsele lactate mai rău, cu excepția produselor acide, care sunt recomandate în timpul dietelor.Legumele, cum ar fi fasolea, au, de asemenea, un efect carminativ-dar, deoarece sunt sănătoase, nu este nevoie să le plantați complet.

Scapă de flatulența lor, de exemplu, gătind cu ierburi anti-balonare, cum ar fi marjoram sau satureika. Împotriva unei burtă umflată, dimpotrivă, tratați-vă cu ceaiuri din plante, pește și carne albă, orez cu cereale integrale și ulei de măsline.Fără regularitate nu va funcționa.Mesele regulate și de calitate sunt pur și simplu baza!

Organismul trebuie să primească suficienți nutrienți pe parcursul zilei, numai în acest fel evitați să mâncați mâncăruri nesănătoase, dar ușor accesibile, care vor oferi energie rapidă. Acest lucru va evita chiar foamea lupului de seară, când curățați frigiderul după o zi de înfometare.În timpul postului, nivelul zahărului din sânge fluctuează, organismul intră într-un mod practic de urgență, poate apărea stare de rău, iritabilitate, performanța la locul de muncă și capacitatea de a se înțelege cu cei mai apropiați vor scădea.

În plus, dacă vă mișcați necorespunzător în ceea

În plus, dacă vă mișcați necorespunzător în ceeaCe privește starea fizică inițială, mușchii, tendoanele, articulațiile, dar și inima se pot implica inutil, dacă nu vă urmăriți ritmul cardiac în timpul pierderii în greutate, de exemplu.Deci, este întotdeauna bine să vă planificați mesele pentru întreaga zi, pentru a include porțiuni individuale în programul dvs!

Dacă vă ridicați la ora șase și încercați să scoateți copiii din casă cu șapte, stați cu ei pentru o vreme și luați micul dejun împreună. La locul de muncă, faceți timp pentru o gustare de exemplu, înainte de cafeaua de dimineață.Acesta ar trebui să fie de cinci mese echilibrate nutrițional, dacă sunt păsări de noapte și du-te la culcare târziu, puteți adăuga alimente pentru a șasea-o gustare ușoară cu aproximativ două ore înainte.

De culcare pentru a da de lucru organism suficientă energie și pentru a evita pericolul de foame, o scădere a zahărului din sânge și, ulterior, foame de lup.Important este modul în care consumăm alimente.Învață să te concentrezi pe mâncare, să mănânci încet, să muști mult, deoarece bucățile mai mici sunt mai bine digerate de organism.Apoi, nu includeți păcatele sub formă de alimente nesănătoase, prăjite, calorice, dulci, conservate, instantanee și, în general, necorespunzătoare.

De-a lungul timpului, papilele gustative vor deveni foame pentru alimente sănătoase și nu veți dori ingrediente de calitate slabă, spune expertul.Alegeți o mișcare care arde grăsime.Îți place să petreci ore întregi transpirând pe o bicicletă de exerciții sau în aer curat? Mișcarea epuizantă vă poate ajuta să vă perfecționați fizicul, dar serviciul în domeniul pierderii în greutate nu vă va oferi prea mult.

Solicitarea activității fizice, deși obțineți o rezistență

Solicitarea activității fizice, deși obțineți o rezistențăDecentă, dar și o dependență musculară de sarcina monotonă. Și, prin urmare, tampoanele de grăsime nu vor dispărea de la tine, spune antrenorul studioului de fitness pentru femei contururi Kateřina Hollerová. Potrivit ei, variabilitatea exercițiilor este, prin urmare, importantă!

Deci, cum să exerciți astfel încât o persoană să nu piardă motivația și rezultatele să vină.Cel mai bun mod de a menține motivația este de a se angaja în mai multe tipuri de activități de exerciții fizice.Pentru arderea grăsimilor, de exemplu, este adecvată formarea circulară, care alternează exerciții pentru întărirea tuturor grupurilor musculare și exerciții cardio dinamice, explică specialistul.Potrivit ei, pentru a obține cel mai bun efect, ar trebui să dedicați 30 până la 60 de minute exercițiului combinat de trei ori pe săptămână.

Astfel, veți obține un metabolism bazal mai rapid, ceea ce înseamnă că mușchii instruiți vor arde grăsimea mai eficient pe tot parcursul zilei și în orice activitate”, adaugă formatorul.Arderea grăsimilor este strâns legată de ritmul cardiac, care ar trebui să corespundă nevoilor dvs. subiective. Nivelul său optim nu este foarte ușor de calculat fără un specialist, dar, de exemplu, un calculator online gratuit ar putea ajuta. Puteți, de asemenea, să o derivați din manifestările naturale ale corpului vostru.

În momentul în care nu vă mai puteți respira și sunteți transpirați, corpul dvs. arde doar zaharuri în loc de grăsimi, explică Kateřina Hollerová.La o frecvență cardiacă prea scăzută, la rândul său, puteți aștepta arderea până la 40 de minute după începerea exercițiului. De aceea este important să combinați activitățile aerobe și anaerobe, datorită cărora ajungeți la frecvența ideală în câteva minute, recomandă expertul.Potrivit experților în mișcare, timpul ideal pentru activități sportive este în special între ora șase și opt dimineața. După somn, corpul este perfect odihnit, chiar dacă este deshidratat. Dar exercițiul selectat în mod corespunzător poate contribui la arderea mai eficientă a grăsimilor decât în orice alt moment al zilei adaugă expertul.