Cum poți avea o bucurie în sex

Căutați sfaturi pentru a vă condimenta viața sexuală? Cum de a crește libidoul. Cele mai multe studii arată că vârfurile dvs. de antrenare sexuală în jurul ovulației, momentul biologic în care sunteți cel mai capabil să rămâneți gravidă.

Dar nu este întotdeauna cazul. Alți factori ai vieții pot influența, de asemenea, libidoul, în special lucruri precum stresul și un program aglomerat.

Ce ar trebui să faci

De exemplu, stresul la locul de muncă poate scădea interesul pentru sex, dar în timp ce vă aflați în vacanță, libidoul dvs. poate reveni.

Femeile singure tind să aibă vârfuri mai mari în interesul sexual în jurul ovulației decât femeile în relații pe termen lung.

Aflați cum să vorbiți despre sex cu partenerul dvs. Vorbind despre sex într-o nouă relație poate fi dificil de început de ani de zile, deoarece s-ar putea să vă simțiți timizi sau să vă fie frică să jigniți intimitatea partenerului. Cu toate acestea, dacă sexul nu vă satisface, comunicarea cu partenerul dvs. vă va ajuta.

Un sincer, de la inimă la inimă vorbind despre sex cu partenerul vă va încuraja pe amândoi să vă deschideți și să vă împărtășiți sentimentele.

Pentru ca această conversație să fie eficientă și nu o sursă de argument, nu ar trebui să-ți moralizezi sau să-ți reproșezi partenerul. Explicați ușor ceea ce doriți, nu ceea ce partenerul dvs. face greșit.

Alegeți momentul potrivit pentru această conversație. Poate fi la micul dejun, în baie sau în pat. Principalul lucru este că amândoi nu vă grăbiți și aveți o dispoziție bună pentru a vorbi despre sex și sănătate.

Încercați alimentele afrodisiace

Mâncarea și sexul sunt două nevoi umane de bază. Nu este o surpriză faptul că oamenilor le place să combine aceste două pentru o plăcere suplimentară.

Un afrodisiac este orice produs care stimulează și crește libidoul. Ciocolata, stridiile, avocado, ardeiul roșu, ginsengul, mierea, căpșunile și nucile sunt considerate cele mai bune alimente afrodisiace.

Cu toate acestea, conform studiilor recente, numai ginsengul s-a dovedit eficient în combaterea problemelor sexuale la bărbați.

Faceți câteva exerciții kegel. Exercițiile Kegel au fost concepute pentru întărirea mușchilor pelvieni. Femeile au observat că senzația în timpul actului sexual a devenit mai intensă după ce a făcut exerciții Kegel.

Aceste exerciții pot avea un impact pozitiv asupra intimității și plăcerii sexuale pentru ambii parteneri.

Mușchii puternici ai femeilor contribuie la un orgasm mai intens. Senzațiile bărbaților sunt îmbunătățite de o comprimare strânsă a penisului în vagin datorită elasticității dobândite.

Pentru a explora pe deplin beneficiile exercițiilor Kegel, opriți fluxul de urină în timp ce curge prin contractarea mușchilor podelei pelvine. Este suficient să contractați și să vă relaxați acei mușchi pentru un set de 10 repetări de 3 ori pe zi.

Puteți face exercițiul în orice moment-la locul de muncă, în timp ce conduceți sau culcați pe canapea cu o carte.

Încercați unele ” vorbesc murdar”

Cel mai sexy organ din corpul nostru este creierul și de aici provine dorința sexuală. Acesta este motivul pentru care “vorbesc murdar” sau vorbind despre sex într-un mod grosolan sau obscen este atât de excitant.

Atracția începe într-o parte a creierului numită hipotalamus, care este responsabilă pentru producerea testosteronului. Amigdala controlează frica.

Reacția dvs. la cuvinte murdare sau chiar subiectul discuției depinde de aceste două regiuni ale creierului, dar este diferit la bărbați și femei.

De ce bărbaților le place să vorbească murdar? Hipotalamusul unui bărbat este mai mare și, prin urmare, sunt mai activi sexual și libidoul lor este mai mare.

În timpul situațiilor stresante, adrenalina este eliberată în sânge. După aceea, creierul produce dopamină-un hormon de plăcere care recompensează organismul pentru depășirea stresului.

Observați orice gânduri negative care apar în timpul sexului și lucrați la schimbarea lor. Dacă observați că evitați anumite poziții sau situații sexuale, examinați motivele din spatele preferințelor dvs. Urăști să faci sex cu luminile aprinse pentru că ești conștient de sine? Sexul te face să te simți egoist sau vinovat?

Modul în care te gândești la sex poate avea un impact real asupra experienței tale. De fapt, un studiu a descoperit că persoanele care au atitudini mai deschise despre sex au mai multe șanse să se bucure de sex fără rușine sau vinovăție.

Nu vă fie rușine să folosiți lubrifianți atunci când aveți nevoie sau doriți.Adăugarea unui lubrifiant la rutina sexuală poate reduce frecarea și iritarea, făcând sexul mai confortabil și mai distractiv pentru ambele părți.

Folosirea lubrifiantului din când în când (sau chiar tot timpul) nu înseamnă că există ceva în neregulă cu corpul tău sau cu corpul tău. Dacă vă simțiți ca lubrifiant ar face sex mai placuta pentru tine sau partenerul tau, da un du-te.